Troffelvloeren

De Altach troffelvloer is een kunststofvloer met een uitstekende chemische bestendigheid en een zeer hoge mechanische sterkte.

Een slijt- en stootvaste vloer, die er zeer fraai uitziet door de vele kleurencombinaties waaruit u kunt kiezen. De troffelvloer bestaat uit een mengsel van oplosmiddelvrij epoxyhars, waar miljoenen zandkorrels en gekleurde pigmenten aan toegevoegd worden.

Troffelvloeren zijn zeer geschikt voor ruimtes waarbij hoge eisen aan de vloer gesteld worden. Ze zijn goed bestand tegen een groot aantal chemicaliën en bovendien zeer sterk en slijtvast.

Door deze krachtige eigenschappen is de mortelvloer uitermate geschikt voor bakkerijen, slagerijen, kantoren, bedrijven, productieruimtes, keukens en sanitaire ruimtes. Troffelvloeren zijn bijzonder geschikt voor toepassing in ruimten waar de vloer zwaar mechanisch wordt Tevens kunnen sanitaire plinten aangebracht worden. Deze worden aan één stuk doorgesmeerd worden met de vloer waardoor de vloer aan alle hygiënische eisen voldoet belast.

De troffelvloer wordt handmatig met een spaan aangebracht. Door deze handmatige verwerking kunnen in het strijklicht lichte spaanslagen zichtbaar blijven. De vloer wordt naadloos aangebracht in een laagdikte van 5-6 mm en is in talloze kleuren leverbaar.

 

Geschikte verzorgingsproducten

voor Altach Troffelvloeren

Fles-Onderhoudsprod-1Liter Fles-Onderhoudsprod-5Liter button-bezoekdewebshop 

 

 

AddThis Social Bookmark Button
EigenschappenToepassingGeschikte vloeren

 

Eigenschappen:


Zwaar mechanisch belastbaar

Chemisch bestendig

Vloeistofdicht

Zeer sterk, slijt en stootvast

Naadloos

Vele kleuren mogelijk

 

Toepassing


Altach troffelvloeren zijn bijzonder geschikt voor toepassing in ruimten waar de vloer zwaar mechanisch belast wordt. Troffelvloeren zijn veelvuldig aangebracht in productiebedrijven van zware industrie, zoals de chemisch-, voedselverwerkende- en grafische industrie, grootkeukens, scholen etc.

 

Ondervloer


Troffelvloeren worden toegepast op een ondervloer die volkomen droog, vormvast, stof en vetvrij is en minimaal 28 dagen oud. De troffelvloeren zijn tevens toepasbaar op minder vlakke en/of minder sterke ondervloeren.

Wist u dat al onze vloeren onderhoudsarm zijn!

   button-bezoekdewebshop

Vooral al onze verzorgingsproducten en meer...

             
  Contactgegevens   Navigatie   Referenties  

Ons nieuwe adres vanaf 1 december 2017:

Altach B.V.
Cornelis de Vriesweg 51D
1746 CM DIRKSHORN (naast de Texaco)
0226-426827

Heeft u altach.tegelcollectie.nl al eens bezocht?

Home

Vloeren

Wanden

Referenties

Projecten

Contact
Bestellen

Dintra

Kookhuis

Dorloté

Piet Boon Zone
Piet-Jan van den Kommer

etc.