Altach erkend dealer: vtwonen tegels by Douglas & Jones

vtwonen tegels by Douglas & Jones in Dirkshorn, regio Alkmaar, Schoorl, Bergen, Noord Holland bij Altach vloer & wand op de Banne in Dirkshorn.
Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

vtwonen tegels by Douglas & Jones
• Omdat vtwonen tegels overal in huis welkom zijn
• Omdat je naar hartelust kan mixen & matchen
• Omdat je een lekker leefbaar huis wilt
• Omdat ze mooi zijn, ook bij jou thuis!

vtwonen tegels by Douglas & Jones
      …De kracht van keramiek
      …Duurzaam en hygiënisch
      …Makkelijk schoon te houden
      …Onderhoudsvriendelijk
      …Comfortabel met vloerverwarming
      …Eigentijds en onverwacht
      …Mooi in elk huis

vtwonen tegels by Douglas & Jones
• Tegelfeest voor het hele huis: van parelmoer chic tot robuust mat, van groot en vierkant tot smal en rechthoekig, van uni, dessin tot houtprint!
• vtwonen tegels zijn er in vele maten, kleuren en dessins + uitermate geschikt om met elkaar te mixen & matchen
• Duuzaam; krasvast, altijd kleurvast en heel easy to clean
• Stoer voor op de vloer, maar ook verrassend op de muur – en dan niet alleen voor een achterwandje in de keuken. Of je nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, met deze tegels haal je echte eyecatchers in huis
• Typisch vtwonen tegels: overal toepasbaar, op de vloer en muur, en óók in de badkamer; in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, van groot tot smal, van ruw tot glad en met of zonder dessin; onderling goed te mixen & matchen; duurzaam & hygiënisch; makkelijk schoon te houden; kras- en slijtvast; ideaal voor vloerverwarming.

vtwonen tegels by Douglas & Jones
    Omdat  …  je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft
    Omdat …  je deze overal kunt toepassen, óók in de badkamer en keuken
    Omdat … de tegels er in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen zijn, van groot  
  tot smal, van ruw tot glad
    Omdat …  je kunt kiezen voor een bijzonder dessin als opmerkelijk detail op je 
                        vloer of muur
    Omdat …  de tegels allemaal zo mooi basic zijn
    Omdat … ze van vtwonen en Douglas & Jones zijn

Altach erkend dealer: vtwonen tegels by Douglas & Jones; De Series

VTWONEN TEGELS BY DOUGLAS & JONES IN DIRKSHORN, REGIO ALKMAAR, SCHOORL, BERGEN, NOORD HOLLAND BIJ ALTACH VLOER & WAND OP DE BANNE IN DIRKSHORN.

altach.nl/tegels

SERIE HORMIGON

DE SERIE HORMIGON IS DE NIEUWE ‘KLASSIEKER’ ONDER DE TEGELS. DE PERFECTE BASIS VOOR EEN KARAKTERVOLLE VLOER OF WAND MET EEN VINTAGE TINTJE. IN DRIE STOERE UNI KLEUREN + VIJF BIJZONDERE TON-SUR-TON DESSINS VOOR SPEELSE COMBINATIES. KIES JE EIGEN UNIEKE ONTWERP.
KARAKTERVOL – VINTAGE TINTJE – SPEELSE COMBINATIES
TEGELS IN 60X60CM, IN UNIKLEUREN BROWN, ANTRACITE & GREY. DECORS BUTTERFLY, HEARTS, CITRUS, LEAF & FLORET IN GREY & ANTRACITE. 

SERIE LOFT
DE SERIE LOFT IS EEN PRACHTIGE, NEUTRALE SERIE IN BETONLOOK MET EEN INDUSTRIEEL KARAKTER. OM VERLIEFD OP TE WORDEN, DEZE STOERE, STIJLVOLLE TEGELS IN DRIE TINTEN. STRAK, MAAR OOK ERG SFEERVOL. OOK LEVERBAAR IN PATROON BLOCK, WISSEL DEZE EENS AF VOOR EEN BIJZONDER ACCENT OP DE WAND.
STOER – STIJLVOL – INDUSTRIEEL TINTJE
BESCHIKBAAR IN 59,2X59,2 CM IN SILVER, GREY & BLACK EN IN BLOCK (11,4X59,2 CM EN 14,6X59,2 CM) IN GREY & BLACK. 

SERIE MARBLE
DE SERIE MARBLE IS EEN WARE KLASSIEKER IN EEN MODERN JASJE. IN EEN MATTE, NATUURLIJKE KLEURSCHAKERING ZORGT DEZE TEGEL VOOR EEN BIJZONDER MARMEREFFECT. HET FORMAAT VAN DE KLEINE, RECHTHOEKIGE TEGELS GEEFT EEN SPEELS EFFECT.
BIJZONDER MARMEREFFECT – UNIEKE ADERING – KLASSIEKER IN MODERN JASJE
MARBLE WHITE STATUARIO IS VERKRIJGBAAR IN FORMAAT 7X28 CM.

SERIE MEDITERRANEA
DE SERIE MEDITERRANEA IS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE KLEUREN EN FORMATEN. GLANZENDE HANDGEVORMDE TEGELS VOOR EEN BIJZONDER ACCENT. KIES VOOR EEN SUBTIELE, MAAR STIJLVOLLE TOEPASSING OF MAAK SPEELSE COMBINATIES VAN FORMATEN EN ZÉLFS KLEUREN. MIX & MATCH ÉN MAAK VAN WONEN EEN FEESTJE!
GLANZEND – MIX & MATCH – STIJLVOL 
BESCHIKBAAR IN DENIA (5X30 CM), CALPE (7,5X30 CM) EN JAVEA (20X20 CM) IN KLEUREN BLANCO, NIEVE, ANTRACITA, CONCRETE, BLACK, SEAGREEN & WARMGREY. IN MOSAICO (20X30 CM IN BLANCO NIEVE, CONCRETE ANTRACITA & BLACK. 

SERIE MOLD

DE SERIE MOLD IS EEN ROBUUSTE BETONSERIE MET EEN KARAKTERVOLLE LOOK. OOK VERKRIJGBAAR IN MOLD TIMBER, EEN BETONTEGEL MET EEN SUBTIELE HOUTPRINT VOOR EEN STIJLVOLLE TWIST. EN HELEMAAL BIJZONDER: DE BIJPASSENDE DOUCHETEGEL, EEN GROOTFORMAAT TEGEL & COMPLEET DRAINSYSTEEM INEEN. VOOR EEN STOERE, STRAKKE BADKAMER WAAR JE ÉCHT TOT RUST KUNT KOMEN. 
KARAKTERVOL – STIJLVOLLE TWIST – BIJPASSENDE DOUCHETEGEL
TEGELS IN 70X70 CM VERKRIJGBAAR IN VIER TINTEN (CONCRETE, CEMENT, GRIT EN BASALT), IN DRIE TINTEN IN 90X90 EN MOLD TIMBER IN 30X120 CM (CEMENT, GRIT & BASALT) ÉN IN TWEE TINTEN (CEMENT & GRIT) ALS XXL (40X120 CM) ALSMEDE IN XL (90X90) EN XXL (135X90 CM) DOUCHETEGEL. 

SERIE NEO
DE SERIE NEO, VERKRIJGBAAR IN GROOT EN KLEIN FORMAAT, IN UNI EN DESSINS. VOOR FRAAIE EN SPRAAKMAKENDE EFFECTEN MET EEN MOOIE MATTE UITSTRALING. EEN BRON VAN INSPIRATIE. DOOR DE INGETOGEN KLEURENMIX RAAK JE NIET SNEL UITGEKEKEN. 
INGETOGEN – DESSINS – BRON VAN INSPIRATIE
LEVERBAAR IN TINTEN AMBRE & NOIR, DECORTEGELS IN MIX VAN 8 PATRONEN (20X20 CM) EN UNITEGELS IN 20X20 CM, 33,3X33,3 CM, 50X50 & 80X80 CM. 

SERIE SCRAPE
DE SERIE SCRAPE MAAKT VAN ELKE VLOER DÉ STER VAN JE HUIS. MET DEZE TEGELSERIE CREËER JE HET DOORLEEFDE, KARAKTERISTIEKE GEVOEL VAN EEN ‘STAGEFLOOR’, MAAR DAN NET ZO KRAS- EN SLIJTVAST ALS ALLE ANDERE TEGELS UIT DE BIJZONDERE COLLECTIE. 
DOORLEEFD EN KARAKTERISTIEK –  STAGEFLOOR – INDUSTRIEEL
VERKRIJGBAAR IN TINTEN BIANCO, CENERE, CAFFÈ & NERO IN FORMATEN 60X60, 80X80, 30X60 EN 60X0120 CM.

SERIE UNI
DE SERIE UNI, MAT OF LICHTGLANZENDE HELDER WITTE TEGELS MET EEN SPRANKELENDE MOZAÏEKSTRUCTUUR. MOOI IN ZIJN EENVOUD, EEN FRAAIE BLIKVANGER VOOR IEDERE WAND.
SUBTIEL – SPRANKELEND – MOOI IN ZIJN EENVOUD
GEOMETRIC GLANS & MAT IN 33,3X66,6 CM. 

SERIE VILLA
DE SERIE VILLA IS MOOI IN ZIJN EENVOUD, SPANNEND DOOR DE MIX VAN GLANS & MAT. SPEELS & GROF GEBAKKEN. EINDELOOS TE VARIËREN. OVERAL IN HUIS MÉÉR DAN WELKOM, ZELFS OP ONVERWACHTE PLEKKEN. EN IN DE MOOIE  METALLIC TINTEN EEN STRALENDE BLIKVANGER AAN DE WAND. HIP, MAAR OOK TIJDLOOS!
SPEELS – HIP, MAAR OOK TIJDLOOS – GLANS, MAT & METALLIC. 
AFMETING 13X13 CM, VERKRIJGBAAR IN GLANS & MAT IN KLEUREN PINK, ARMY GREEN, PETROL BLUE & BOURGONDY ÉN IN METALLIC TINTEN DARK GOLD & PLATINUM.

SERIE WOODSTONE
DE SERIE 
DE SERIE WOODSTONE BIEDT EEN SUBTIELE MIX VAN NATUURLIJKE HOUTPATRONEN IN VIJF KLEURTINTEN VOOR EEN LEVENDIG EFFECT OP WAND EN VLOER. EN HELEMAAL BIJZONDER: WOODSTONE CHEVRON, WAARMEE EEN BIJZONDER PATROON ALS VARIANT OP DE OVERBEKENDE VISGRAAT KAN WORDEN GECREËERD.
NATUURLIJKE HOUTPATRONEN – LEVENDIG EFFECT - CHEVRON
LEVERBAAR IN WHITEWASH, EMBER, BURNET, HONEY & CHARCOAL, IN FORMAAT 20X120 CM ÉN CHEVRON 20X120 CM.

SERIE DUNES
DE SERIE DUNES ZORGT ZOWEL OP DE VLOER ALS DE WAND VOOR EEN WARM EN STIJLVOL EFFECT. FRAAIE TEGELS VOOR BINNEN ÉN BUITEN IN ELEGANTE KLEURNUANCES. VERKRIJGBAAR IN XXL-FORMAAT EN IN PLANKAFMETINGEN. AAIBAAR ZACHT, MAAR VEELZIJDIG TOEPASBAAR EN TIJDLOOS.
WARM – STIJLVOL – ELEGANTE KLEURNUANCES
VERKRIJGBAAR IN NORCIA & TREVIA, FORMAAT XXL (92X92 CM) EN PLANKFORMAAT (22,5X90 CM).