Giant Tile Piet Boon by Douglas & Jones -woonhuis Zuid Scharwoude

Altach is dedicated dealer van Piet Boon by Douglas & Jones. Wij zijn trots om dit prachtige afgeronde project te mogen laten zien. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in grootformaat tegels voor vloer & wand. De bewoners hebben hier gekozen voor de GIANT TILE in 1200 bij 1200 mm. Dit zorgt in de woonkamer voor een rustige uitstraling door een minimaal aantal voegen. De tegels zijn maatvast waardoor ze ook met een hele smalle voeg gelegd kunnen worden.

GIANT TILE

De GIANT TILE dankt zijn naam aan zijn bijzondere genereuze vierkante afmeting van 1200 bij 1200 millimeter, met een dikte van slechts 6 millimeter. Het unieke formaat van de GIANT doet een ruimte groter lijken, waardoor een rustig geheel ontstaat. Speciaal voor deze selecteerde de studio drie exclusieve keramische tegels die de kenmerkende eigenschappen van beton en natuursteen perfect weten te vangen.


Acht bijzondere series

De tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, HUGE, BLACK, MONO en de GIANT tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met elkaar toegepast worden.

Op het achterwandje in de keuken heeft de bewoner de serie Craft van vtwonen by douglas & Jones betegeld. Kleur light grey in decor en uni.


Maak een afspraak Contact