PANDOMO® Floor

Er is steeds meer vraag naar naadloze vloeren met een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van een woonkamervloer. Warmte, decoratief uiterlijk, exclusiviteit en slijtvastheid zijn belangrijk. De Pandomo® is een vloer met een industrieel karakter die geheel naar de bovenstaande eigenschappen speciaal is ontwikkeld. Pandomo vloeren worden naadloos gelegd en zijn op basis van speciaal cement. Door het natuurlijke materiaal doet het geheel niet kil en kunstmatig aan maar vormt het juist een warme toevoeging voor uw interieur. De dikte van de vloer is 5-8 mm.

Pandomo designvloeren zijn in vele kleuren leverbaar.
Helder wit, zachte grijstinten, betongrijs of antraciet, diep rood of warme terra kleuren, taupe-tinten, stralend blauw of grasgroen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en elke vloer is uniek.
Pandomo vloeren worden in diverse slijpgangen gepolijst en hierna afgewerkt met een speciaal gepatenteerd uithardend olie-wax systeem. Het unieke van dit systeem is dat de vloer een zijdeglans uiterlijk krijgt met een warme uitstraling. Het natuurlijke vloeigedrag zorgt ervoor dat de vloer op subtiele wijze een levendig uiterlijk krijgt, uiteraard afhankelijk van kleurkeuze.
Pandomo designvloeren worden naadloos gelegd, van 3m² tot 3000m². Vrijwel elke ruimte is geschikt voor een Pandomo designvloer.

Pandomo vloeren en wanden toegepast in de meest uiteenlopende projecten

Onlangs heeft de Pandomo designvloer in de categorie Producten van hogere architectonische waarde de AIT innovatie prijs gewonnen. Toch wel een belangrijk feit als u voor een designvloer gaat kiezen.

Pandomo vloeren en wanden worden toegepast in de meest uiteenlopende projecten. Te denken valt aan bijvoorbeeld: Restaurants, openbare ruimtes, casino's en pretparken, maar ook in winkels, showrooms en niet te vergeten vele woning inrichtingen. Van strak naar klassiek en van trendy naar stijlvol, geheel naar uw wens.

Pandomo designvloeren bieden talloze mogelijkheden voor vormgeving en architectuur. Het is een cementgebonden gietvloer met het uiterlijk van natuursteen maar zonder voegen en oneffenheden Naast de vele kunststof varianten met betrekking tot vloeren met een industrieel en beton uiterlijk zijn er uiteraard ook vloeren die zijn opgebouwd met als basis cement stoffen welke geschikt zijn voor particulier (woonhuizen) gebruik. De Pandomo designvloer is op nagenoeg iedere ondervloer te plaatsen. 
De ondervloer dient vlak, droog, gezond en voldoende sterk te zijn. 
Uiteraard kunnen er diverse voorbehandelingen plaatsvinden, een en het ander is uiteraard wel afhankelijk van de ondervloer.

Welke ondervloeren zijn er allemaal geschikt voor Pandomo designvloeren

  • Betonvloeren / Cement dekvloeren
  • Egalinevloeren
  • Anhydrietvloeren
  • Tegelvloeren
  • Overige vloeren op aanvraag

Vloerverwarming vormt geen enkel probleem, mits er een speciale toeslag toegevoegd wordt. De ondervloer moet in alle gevallen wel egaal, droog en gezond zijn en dient goed vast te liggen. Het plaatsen van de Pandomo vloer neemt, ongeveer 4 tot 5 werkdagen in beslag.

Gedurende deze tijd kunt u niet op de Pandomo vloer terecht. Na het plaatsen is de vloer licht belastbaar na 24 uur en volledig belastbaar na 7 dagen. De vloer heeft een natuurlijk vloei en droog gedrag waardoor iedere vierkante meter van de Pandomo anders is, zodat er een mooie, natuurlijke en exclusieve uitstraling ontstaat.

Meer weten? Klik voor de website van PANDOMO

ONDERHOUD PANDOMO DESIGNVLOEREN

De Pandomo designvloer is makkelijk in onderhoud. Gebruik tijdens het onderhoud de hiervoor geschikte reinigingsmiddelen die bij ons uit voorraad leverbaar zijn.