PANDOMO® Loft design vloer

Pandomo Loft is de consequente doorontwikkeling van de gerenommeerde klassieker Pandomo. Pandomo Loft heeft een extreem stevige en sterke structuur en is dus ook toepasbaar voor bijzonder zwaar belaste vloeroppervlakken waaronder ook goed toepasbaar in de publieke en bedrijfssector maar ook voor de privesector is deze vloer uiterst geschikt en mooi. Pandomo Loft is naadloos en heeft een eigen unieke uitstraling, een cementvloer met karakter. De dikte van de vloer is slechts 2-4 mm. Als eindafwerking wordt de Pandomo Loft vloer behandeld met steenolie. Deze producten zijn speciaal voor cementgebonden designvloeren ontwikkeld, waardoor de vloer zijn natuurlijke karakter behoud. Doordat de Pandomo Loft vloer met de spaan aangebracht wordt en daarna gepolijst wordt krijgt de vloer een levendig en uniek karakter.

Pandomo Loft is in vele kleuren leverbaar. De Pandomo Loft vloer wordt naadloos gelegd, van 3m2 tot 3000m2. Vrijwel elke ruimte is geschikt voor deze vloer en de vloer is nagenoeg op iedere ondervloer te plaatsen. De ondervloer dient vlak, droog, gezond en voldoende sterk en vormvast te zijn. Uiteraard kunnen er diverse voorbehandelingen plaatsvinden, een en ander is wel afhankelijk van de ondervloer. Het plaatsen van de Pandomo Loft neemt ongeveer, 4 tot 5 werkdagen in beslag. Gedurende deze periode kunt u niet op de vloer terecht. Na het plaatsen is de vloer licht belastbaar na 24 uur en volledig belastbaar na 7 dagen.

Meer weten? Klik voor de website van PANDOMO

De Pandomo Loft is gemakkelijk in onderhoud. Gebruik tijdens het onderhoud de hiervoor geschikte reinigingsmiddelen die bij ons uit voorraad leverbaar zijn.

Welke ondervloeren zijn er allemaal geschikt voor Pandomo Loft designvloeren


  • Betonvloeren
  • Cementdekvloeren
  • Egalinevloeren
  • Anhydrietvloeren
  • Tegelvloeren
  • Overige vloeren op aanvraag
  • Vloerverwarming vormt geen enkel probleem.