ONS AANBOD ALS UW TEGELZETTER IN ALKMAAR

Tegelzetter Alkmaar

Een tegelzetter voor u in Alkmaar die u een exclusief aanbod geeft aan de mooiste tegels. Gaat het om uw vloeren en wanden, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de mooiste afwerkingen. Altach, de specialist als het gaat om woonbeton. Dit materiaal kan toegepast worden om prachtige vloeren en wanden voor u te realiseren. Daarbij heeft u veel keuze in de te bereiken uitstraling en het uiterlijk. U heeft bij ons dus alle ruimte om onze producten en dienstverlening af te stemmen naar uw wensen. Daarom kunt u ons nu ook benaderen als tegelzetter voor bij u in Alkmaar.

Als wij optreden als uw tegelzetter in Alkmaar dan bieden wij u het aanbod aan exclusieve tegels. Een garantie van de hoogste kwaliteit en alle keuze om aan uw smaak te voldoen. Keuze die staat voor een meer dan mooie wand of vloer. Een vakkundige aanbreng maakt het compleet en dat mag u altijd van ons verwachten. Wij staan voor een aanbod, ook als tegelzetter voor u in Alkmaar, dat aan uw smaak voldoet.

Ons aanbod als uw tegelzetter in Alkmaar

Welke tegels kunnen wij als uw tegelzetter in Alkmaar realiseren? Met gepaste trots bieden wij u nu de tegels aan van Douglas & Jones ontwikkeld door Studio Piet Boon. Het gaat hier om tegels die de stap voorbij de traditionele zwarte en witte kleuren durft te zetten. Deze tegels zijn gevarieerd verkrijgbaar en ontwikkeld vanuit de behoefte om de wandbekleding te vernieuwen en te verrijken. Deze collectie is op zo’n manier ontwikkeld dat er een harmonie moet ontstaan. Het design is het product van een onderliggende filosofie. Deze filosofie dicteert dat de esthetiek, individualiteit en de functionaliteit samen moeten komen in een harmonieus geheel. Wat deze tegels zo uitzonderlijk maakt gaat verder dan de verschillende vormen en afwerkingen. Deze producten zijn voorzien van bijzondere details. Een collectie die beleefd moet worden. Altach erkend dealer van vtwonen tegels. vtwonen tegels: overal toepasbaar, op de vloer en muur en óók in de badkamer, in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, van groot tot smal, van ruw tot glad en met of zonder dessin; onderling goed te mixen & matchen; duurzaam & hygiënisch; makkelijk schoon te houden; kras- en slijtvast; ideaal voor vloerverwarming.

Deze tegels zijn in ieder opzicht uitzonderlijk. Uiteraard zijn ze dan ook prachtig te combineren met onze wandafwerking van beton. De keuze is ruim genoeg om ook aan uw smaak te kunnen voldoen. Ook al is ons aanbod aan wandafwerking divers, er zijn altijd overeenkomsten. Zo is alles standaard sterk en duurzaam. Welke wandafwerking u ook kiest, het gaat altijd om een product dat weinig onderhoud vereist en zeer lang goed blijft.

Beleef uw mogelijkheden

Als uw tegelzetter in Alkmaar worden al onze producten aangebracht door vakmensen. Zij zorgen voor een perfect resultaat waar u vele jaren plezier van zal hebben. Eerst moet u natuurlijk kiezen welke wandafwerking het beste bij u past. Op afspraak kunnen wij bij u langskomen. Aan de hand van samples kunnen we samen met u de juiste wandafwerking kiezen. Maar u bent ook bij ons welkom. In onze uitgebreide showroom kunt u al onze producten beleven en maakt u weloverwogen de juiste keuze.